Kuka?

Olen 29-vuotias helsinkiläinen kuntavaaliehdokas. Kuluneen kymmenen vuoden aikana olen työskennellyt Helsingissä ja eri puolilla maailmaa tasa-arvon eteen. Tällä vaalikaudella olen ollut varavaltuutettu sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen.

Minulla on pitkä kokemus kansalaisjärjestötoiminnasta (Kepa, Allianssi, vammaisjärjestöt), ja olen työskennellyt yli 20 maassa. Helsingissä olen keskittynyt sosiaali- ja terveysasioihin sekä joukkoliikenteen parantamiseen.


Tulevalla vaalikaudella pitää muuttaa rohkeasti rakenteita, jotta Helsinki pärjää muutosten kourissa. Perehdyn asioihin ja tiedän, mitä seuraavaksi pitää tehdä. Tällä vaalikaudella olen vaikuttanut yli sataan päätökseen ja haluan tehdä lisää.


Politiikassa tarvitaan erilaisia ihmisiä. Olen nuori, kansainvälinen, vammainen, mies ja vaikka mitä muuta. Kaikki kokemukset antavat pohjaa sille, millainen päättäjä kukakin meistä on.


Sosiaali- ja terveysuudistuksessa pitää turvata asiakkaan etu ja joukkoliikenteen tasoa pitää kehittää. Vammaispalveluita voidaan parantaa lisäämättä menoja. Kaavoitusta ja rakentamista on nopeutettava.


Tiedän näistä asioista niin käyttäjänä kuin päättäjänä. Tämä vaalikausi on historiallisen tärkeä Helsingille.

Harrastan ystäviä, kahvilla istumista, saunomista ja kuntosalilla käynnin suunnittelua.